Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince istek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam sahaınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışbilgiş yapabilirsiniz!

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve habbe öteki odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü katar.

Evinizde salim bir yansıma oluşturmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi mevcut ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen gök mavisinden destek alabilirsiniz.

Filli Boya’nın yenilikçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son daire iç cephe boyasıdır.

Antrasit sadece ve zarif bir güzel duyusal arayanlar muhtevain mefkûre bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir gaz yuvarı munzam dair etkin bir seçenektir.

Ceviz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak ciğerin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir abra, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir kanat gösterilmesi mergup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere göre henüz koyu bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Mekân dekorunda griye yakışan renkler antrasit renk tonları ortada kuşkusuz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabil renklerle antrasit renk tonları kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You yaşama learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit goldfix renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına birinci sınıf bir mutabakat esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar yalın ve ak çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer katar.

Report this wiki page