goldfix Günlükler

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sağlam çok özelliği sayesinde, gacı ve erkek müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğteamültirenlerin tercih etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve yapmacık bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Koyu antrasit rengi, bariz antrasit rengine kıyasla bayağı hararetli bir renktir. Sel bir renk olamsının taliı esna diğer başat renklerle de oldukça çok bir şekilde kombinlenir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı bol kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

çil çil ve alaka çeken bir gri tonu olan çil çil gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Ahşap aş masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve nöbetlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce amma aynı zamanda dingin ve refahlı bir aşhane dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Derin antrasit degaje antrasite göre daha esnek örgüdadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler antrasit renk tonları bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler bağırsakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak zemin allıkıyor.

Antrasit rengi umumiyetle koyu gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta şahane bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar antrasit renk tonları Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon unsurlarıyla ilahî bir intibak bağırsakerisindedir.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda çağcıl ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri takmak habbe genel tasar çizimına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit gri boya antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page